Multifunkce
Multifunkční varné stroje jsou pomyslným srdcem každé moderní profesionální kuchyně.
Svou univerzálností dokáží nahradit několik samostatných varných modulů, jako je kotel, pánev, vařič těstovin, fritéza nebo grilovací deska. Pracují v režimech smažení, vaření, vaření pod tlakem nebo více zónového pečení se samostatnou regulací. Varné procesy je možné propojit i s vícebodovou sondou. Elektronické řízení výkonu optimalizuje spotřebu energií a díky programování má šéfkuchař možnost nastavit de facto automatickou přípravu jednotlivých jídel. Personál tak může vařit vždy ve špičkové kvalitě i bez osobního dohledu šéfkuchaře.
V naší nabídce naleznete multifunkční kotle a pánve renomovaného italského výrobce FIREX.
Konvenční vaření
Elektrický nebo plynový konvektomat, sporák, kotel, pánev, fritéza ... to jsou běžná varná zařízení používaná v gastronomických provozech. Každá kuchyně je svým způsobem unikátní díky odlišnému složení varného bloku, který musí vždy odpovídat požadavkům a přáním šéfkuchaře. Mnohé konvenční stroje již obsahují elektronický ovládací panel umožňující jednoduchou obsluhu a optimalizaci varných procesů. Některé varné bloky lze připojit na systém optimalizace spotřeby energie.
V naší nabídce naleznete špičkové konvektomaty a pekařské pece německého výrobce ELOMA.
Varné bloky v řadách 700, 900 a 1100 mm, případně „drop-in“ jsou zastoupeny naším dlouholetým italským partnerem společností MARENO.
Portfolio dále obsahuje řady 700, 850 a 900 mm italského výrobce AMBACH.
Mycí systémy
Důraz na prvotřídní čistotu a hygienu, dokonalý výsledek mytí, příjemné pracovní prostředí, úsporu energie, udržitelnost zdrojů a pozitivní přístup k životnímu prostředí. Tak lze zjednodušeně definovat hlavní parametry, které musí splňovat profesionální mycí stroje a systémy.
V naší nabídce naleznete kompletní produktové řady, od podstolových myček na sklo a nádobí, přes haubnové průchozí myčky, myčky na černé nádobí, až po automatické pásové mycí systémy.
Jako jedni z mála nabízíme myčky od několika renomovaných výrobců. Je pouze na Vás, zda trváte na německé kvalitě strojů HOBART, nebo dáte přednost neméně kvalitním italským strojům společností COMENDA nebo KRUPPS.
Kompostéry
Jak vyřešit gastro odpad? Otázka, se kterou se na denní bázi potkává asi každý profesionální gastronomický provoz. Máme pro Vás řešení.
V naší nabídce jsou speciální nerezové kompostéry umožňující předcházet vzniku odpadů jejich zpracováním přímo v místě vzniku, tj. na provozech restaurací, hotelů, škol, supermarketů atd. Za působení unikátního druhu mikroorganismů, vysokých teplot a přístupu vzduchu dochází až k 90% objemové redukci odpadu a jeho následné přeměně v organické hnojivo, později využitelné při obohacení půdy. Celý proces rozkladu přitom probíhá v čase nepřesahujícím 24 hodin!
V závislosti na typu konkrétního přístroje lze takto efektivně likvidovat organický odpad od 2 až do 500 tun ročně, respektive od 5,5 kg až po 1370 kg denně.
Jednoznačně největší přínosem je úplná eliminace nákladů spojených s tříděním, skladováním a svozem organického odpadu. Zároveň ovšem umožňuje prezentovat se vzorovým přístupem k životnímu prostředí.
Obsluha kompostéru je plně automatická a pohodlně ji zvládne jedna osoba. Provoz odpovídá požadavkům české a evropské legislativy na zpracování organického odpadu, zejména pak nařízením týkajících se zpracování vedlejších živočišných produktů.
Chlazení
Profesionální chlazení je důležitou součástí gastro provozů.
Jedním z našich dodavatelů chlazení je společnost LIEBHERR, jejíž chladící a mrazící zařízení mají po celá desetiletí známku kvality, spolehlivosti a dlouhé životnosti. Díky inovativním technologiím a použitým vysoce kvalitním materiálům, jsou stroje Liebherr energeticky úsporné a uživatelsky přívětivé. To platí jak pro domácnostní segment, tak profesionální použití v celé šíři gastronomického oboru.
Liebherr si za kvalitou svých strojů stojí, a proto si může dovolit poskytnout standardní záruční dobu v délce 3 roků.